DeTox Guava Te

45 kr179 kr

I Kina anses det reglera blodsockernivån i kroppen och kan dämpa sötsug och andra sorters sug. Anses även hjälpa till med matsmältningen och hjälper kroppen att rensa sig själv genom att bidra med extra kraft till de två reningsstationerna i kroppen, levern och njurarna.

Artikelnr: 2005 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

I Kina och TKM anses detta te reglera blodsockernivån i kroppen och kan dämpa olika sorters sug. Anses även hjälpa till med matsmältningen och hjälper kroppen att rensa sig själv genom att bidra med extra kraft till de två reningsstationerna i kroppen, levern och njurarna.

De-Tox Guava Te är gjort på hög kvalitativ vild guava frukt och dess blad. Guava innehåller näringsämnen så som vitamin B1, B2, C, kalcium, sodium, fibrer, betakaroten och är rik på naturlig fruktos vilket gör att detta te kan hjälpa kroppen utan att stimulera bloddsockernivån.

Egenskaper

De-Tox Guava Tea är rikt på fruktos och har en sötningsförmåga som är 60 procent starkare än vanligt socker, men har låg kalorihalt. Detta te är speciellt uppskattat av de som inte vill eller inte kan äta mycket socker.

I TKM används DeTox Guava vid

  • Reglering av blodsockernivån
  • Viktminskning
  • Dämpa olika typer av ”sug”
  • Begränsa sockerintag
  • Ge extra kraft till kroppens reningsstationer

DeTox Guava dricks bäst tillsammans med Colego TuoCha för optimal effekt.

Innehåll

DeTox Guava te innehåller guava frukt och blad och Pouchong te (ett grönt te).

Bryggning

Ta 1 påse låt det brygga i ca 95-100⁰C vatten i 5 min. Samma portion kan bryggas flera gånger om, öka med 1 minut per bryggning.

TipsPassar utmärkt med Colego TuoCha för bästa bantningseffekt. Efter användning kan du använda påsarna för att lägga omslag på problemområden eller på trötta ögon. 

När kan jag dricka DeTox Guava te?

DeTox Guava teet ska för bästa effekt drickas vid måltider och fika/mellanmål. Teet har låg koffeinhalt och kan därför drickas till kvällsmaten men inte senare än det. Drick kontinuerligt för bäst effekt.

Förpackning

1 sluten förpackning innehåller 5 tepåsar.

 

 

 

Ytterligare information

ViktN/A
Välj

Förpackning med 5 tepåsar, 5 förpackningar, Paket 30 tepåsar

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.