Vitt te

85 kr

Ge din kropp en antioxidant boost med vårt exklusiva white silver needle te. Vitt te har en låg koffeinhalt och en hög halt av vitamin C. En kombination av vitaminer som kan hjälpa matsmältningen och vitamin c som kan hjälpa till att minska reducera trötthet och utmattning.

 

Artikelnr: 2000 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Detta te ger en antioxidantboost till kroppen. Vitt te görs från samma buske som grönt te och svart te men till skillnad från dem är vitt te mindre bearbetat (går inte igenom lika många steg så som rullning, oxidering eller upphettning) och är yngre när de skördas. Därför är halten av antioxidanter högre i vitt te.

Detta te passar för dig som vill ha ett te med låg mängd koffein, egenskaperna för matsmältning och förbättrad hy genom att bidra till normal kollagenfunktion.

Egenskaper

Antioxidanter är känt för att kunna hjälpa till att skydda hudcellerna från effekterna av åldrande, antioxidanter skyddar mot oxidiativ stress och nedbrytning av celler. (källa) Vitt te är en källa till polyfenol, en antioxidant som har en skyddande effekt på cellerna i kroppen. Källa. Vitt te innehåller även en lägre dos koffein. 

Vitt te’s egenskaper

  • Kombination av vitaminer som kan hjälpa matsmältningen
  • Oskadliggöra fria radikaler genom sin roll som antioxidant
  • Reducerar trötthet och utmattning
  • Bidrar till normal kollagenbildning. Kollagen hjälper till att upprätthålla din hud och hår.
  • Bidrar till normalt immunförsvar

Vitt te har en låg koffeinhalt och höga halter av vitamin C som gör att detta te kan drickas under hela dygnet. Det har även en mycket mild smak som gör att man lätt vänjer sig vid det.

Vitt te innehåller även stora mängder vitamin C. Vitamin C bidrar till (källa)

  • Normal kollagenbildning. Kollagen används för hud, hår, tänder, tandkött.
  • Normal funktion av nervsystemet
  • Normal funktion av immunsystemet
  • Normal psykologiska funktioner
  • Reducera trötthet och utmattning

Vårt vitt te är av sorten White Silver Needles som är ett av de exklusivaste teer man kan hitta i världen. Dessa bladknoppar är spetsiga och silvrigt ludna på utsidan och ger ett klart, ljust olivgrönt te. Vitt te finns i två sorter, Baimudan och White Silver Needles. Baimudan består av både blad och knoppar.

Bryggning

Ta en tesked eller efter smak och låt det brygga i 85-92⁰C vatten i 3 min. Finns det inte temperaturindikation låt vattnet koka upp och svalna någon minut innan du lägger i teet. Samma teblad kan återbryggas under hela dagen, öka tiden för varje bryggning tills det tappar smak. Använda teblad ska inte sparas under natten.

Förpackning

Förpackat i återförslutningsbar påse, netto  De mindre påsarna är för er som vill öka hållbarheten på era teer när ni inte dricker så ofta.

Ursprung

Fujianprovinsen i Kina.

Ytterligare information

Vikt0.05 g
Välj

Löste 40 gram, 5 små påsar x 5 gr/påse netto

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.