Colego TuoCha

35 kr180 kr

I Kina ses detta te som en hälsodryck som sänker blodfetter, hög kolesterolhalt. Ett ”bantningste” som hjälper kroppen att bryta ner fett, oljor, mm i maten. En stor hjälp genom att stimulera och underlätta matsmältningen.

Nollställ
Artikelnr: 2006 Kategorier: , Taggar: , ,

Beskrivning

I hundratals år har kineserna erkänt den kolesterolkontrollerande effekten av TuoCha te. Därför dricks Colego TuoCha regelbundet med måltider för att förhindra förhårdnade blodkärl och högt blodtryck.

Colego TuoCha te kommer från staden Pu-ehr. Det är fermenterat och lagrat 15 år, ett mycket speciellt te som kanske kan kräva en viss tillvänjning.

I Kina ses detta te som en hälsodryck som sänker blodfetter, hög kolesterolhalt och i väst är det känt som ”bantningste”.

Detta te dricks bäst med maten då det är ett matsmältingste som hjälper kroppen att bryta ner de fetter, oljer och annat som finns i den maten du ätit. Colego hjälper även magen när man ätit en alldeles för stor maträtt och genom att dricka detta te slipper du den vanliga ”matkoman”. Rekommenderas att användas med DeTox Guava för bästa matsmältnings och bantningseffekt.

Bryggning

Ta 1 tepåse och låt det brygga i ca 95-100⁰C vatten i 2-3 min. Samma tepåse kan bryggas flera gånger om. Öka tiden med 1 minut vid varje extra bryggning.

Tips: Passar utmärkt med DeTox Guava te för bästa bantningseffekt.
Efter användning kan du använda påsarna för att svalka ögonen.

När kan jag dricka …?

Colego TuoCha passar bra att dricka under dagtid. Passar utmärkt att ta med måltider. Undvik på kvällen efter middagen. Vid känslighet mot koffein, undvik vid middag.

Förpackning

1 sluten förpackning innehåller 5 tepåsar.

Paket: 6 förpackning á 5 tepåsar per påse.

Specialpris: 5 st förpackningar nu 150kr!

Mer information

ViktInte tillgänglig
Välj

Förpackning med 5 tepåsar, 5 st förpackningar, Paket 30 påsar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.