Vad är Colego TuoCha

I hundratals år har kineserna erkänt den kolesterolkontrollerande effekten av TuoCha te. Därför dricks Colego TuoCha regelbundet med måltider för att förhindra förhårdnade blodkärl och högt blodtryck.

Colego TuoCha te kommer från staden Pu-ehr. Det är fermenterat och lagrat 15 år, ett mycket speciellt te som kanske kan kräva en viss tillvänjning.

I Kina och i TKM ses TuoCha som en hälsodryck som sänker blodfetter, hög kolesterolhalt och i väst är det känt som ”bantningste”.

Detta te dricks bäst med maten då det är ett matsmältningste som hjälper kroppen att bryta ner de fetter, oljer och annat som finns i den maten du ätit. Colego hjälper även magen när man ätit en alldeles för stor maträtt och genom att dricka detta te slipper du den vanliga ”matkoman”. Rekommenderas att användas med DeTox Guava för bästa matsmältningseffekt.

Tips: Efter användning kan du använda påsarna för att svalka ögonen.

När kan jag dricka Colego?

Colego Tuo Cha passar bra att dricka under dagtid. Passar utmärkt att ta med måltider. Undvik på kvällen efter middagen. Vid känslighet mot koffein, undvik vid middag.

Ursprung

Colego Tuo Cha är gjort på tuo cha blad som växer i det dimmiga och bergiga Yun Nan provinsen i Kina.

Kommer i tepåsar. Ej som löste.

Köp Colego TouCha här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.