Rosen te

85 kr179 kr

Rosen te är lugnande och känt som ett skönhetste pga dess höga innehåll av antioxidanter och vitamin C. Som det gamla ordspråket säger ”Skönhet kommer inifrån”.

 

Nollställ
Artikelnr: 2001 Kategorier: , , Tagg:

Beskrivning

Rosen te är känt som ett skönhetste som lugnar och harominserar kroppen med ett högt antioxidantvärde och vitamin c.

Rosen Te är ett koffeinfritt te. Det kan med fördel drickas hela dagen och innan läggdags. Koffeinfritt kommer inte påverka sömnen.

Egenskaper

Rosor innehåller stora mängder antioxidanter. Antioxidanter är känt för att kunna hjälpa till att skydda hudcellerna från effekterna av åldrande, antioxidanter skyddar mot oxidiativ stress och nedbrytning av celler. (källa). Rosenknopparna innehåller stora mängder vitamin C, ca 2,5 dl färska rosenknoppar innehåller lika mycket vitamin C som 60 apelsiner!

Vitamin C bidrar till

  • Normal kollagenbildning. Kollagen används för hud, hår, tänder, tandkött.
  • Normal funktion av nervsystemet
  • Normal funktion av immunsystemet
  • Normal psykologiska funktioner
  • Reducera trötthet och utmattning

källa

Rosorna

Rosenknoppana plockas vid ung ålder och torkas. När du brygger rosen teet kommer du känna den distinktiva rosenaromen och den njutbara rosensmaken.

Bryggning

Ta ca 6-8 knoppar eller efter smak och låt det brygga i ca 95⁰C vatten i 5-10 min, beroende på smak. Kom ihåg att bara för att teet inte är märkt betyder det inte att det är stark smak. Smaka av och hitta din nivå. Finns det inte temperaturindikation låt vattnet koka upp och svalna någon minut innan du lägger i rosenknopparna. Använd tesil, tepåse eller låt rosenknopparna bryggas fritt i koppen. Samma portion kan bryggas flera gånger om. Te ska inte sparas över natten. 

Förpackning

Rosorna kommer i lös form i återförslutningsbar påse, antingen 45 gr, 70 gr eller 100 gr

Ursprung 

Kina

Mer information

Vikt0.05 g
Välj Rosen te

35 gr, 70 gr, 100 gr

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.