Publicerad den Lämna en kommentar

Kurs i Tuina-massage 17-18 oktober

I höst håller vi en kurs i Tuinamassage i Eskilstuna helgen 17-18 oktober! Tuina-massage är även känd som skönhetsmassage (kärlekshandtag och blodcirkulation), samtidigt som Tuina används för att förebygga och behandla obalanser i kroppen. Mer information kan ni hitta på Kurs i Tuinamassage i Eskilstuna helgen 17-18 oktober! Tuina-massage är även känd som skönhetsmassage (kärlekshandtag och blodcirkulation), samtidigt som Tuina används för att förebygga och behandla obalanser i kroppen.

Tid: 17-18 oktober, Lör kl: 10-17, Sön kl: 10-16
Kostnad: 3000 kr inkl. anmälningsavgift och kursmaterial
Plats: Eskilstuna
Anmälan: Betala in 900kr på BG 847-3340, markera betalningen med namn och ”Tuina”. Därefter skickar du ett mail till info@halsokuren.com med namn på deltagarna och respektives kontaktuppgifter.

Vid återbud, meddela oss senast 8 dagar efter inbetalning för att återfå anmälningsavgiften. Anmälan är bindande om återbud ej meddelats minst 10 dagar innan kursstart. Hela kursavgiften måste erläggas minst 5 dagar innan kursstart. Undantag är sjukdom som omöjliggör kursdeltagande. Läkarintyg måste bifogas. Vid fakturering till företag tillkommer moms.

Läs om kursen och anmälan i pdf:en. Klicka på länken nedan. 

Kursinformation Grundkurs i Tuina Massage 2015-10-1718

 

Mer information om Tuina-massage kan ni hitta på kurssidan Tuina-massage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.