Kvarts Gua Sha Massage Sten 11 cm

129 kr

Utöva en uråldrig massageteknik som härstammar från Kina i en modern tappning, där du använder stenar för att bland annat massera muskler på kroppen. Gua Sha stenen används för att skapa synligt fastare och spänstigare hud med hälsosam och ungdomlig lyster!

I lager (kan restnoteras)

Beskrivning

Ge dig själv ett naturligt lyft!

Gua Sha-massage med Kvarts Gua Sha ökar cirkulationen, släpper på spänningar, hämmar inflammation och har en utrensande effekt. Den reducerar svullnad/puffighet, gör huden klarare och mjukare samt höjer hudens naturliga fuktnivå. Denna kan användas till kropp och till ansiktet. Du kan göra ansiktsmassage och fokuserad massage på övriga områden på kroppen.

Den här typen av massage ökar blodcirkulationen i ansiktets muskler, hjälper cellförnyelsen i huden och stimulerar hudens egen produktion av elastin och kollagen. Massagen hjälper till att rensa lymfsystemet i huden. Verktyget underlättar denna typ av massage.

FÖRDELAR

  • Främjar blod och lymfcirkulationen
  • Löser upp spänningar
  • Lindrar irriterad och känslig hud
  • Har en lyftande effekt
  • Ger fasthet till huden
ANVÄNDNING
Addera några droppar valfri olja på rengjord hudTips! Lägg stenen i kylen några minuter innan användning för att lugna huden och reducera svullnad/”plufsighet”.Kom ihåg att hitta rätt tryck. Var lätt på handen och använda sig av tyngden från stenen för att skapa massagen.Efter användning: skölj av och torka av stenenVi rekommenderar en lätt massage på 15 min 1-3 ggr/veckan.
Storlek: 11cm X 2,5 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.