Bowel Movement Te

180 kr

Hjälper magen och din matsmältning. Det har effekt inom 24 timmar och magen lugnas. Rensar vecken på ansamlingar av restprodukter i tjocktarmen så att kroppen kan göra sig av med gifter och renas samt förbättra näringsupptag.

Slut i lager

Artikelnr: 2007 Kategori: Tagg:

Beskrivning

Bowel Movement Tea bereds enligt örtrecept från traditionell kinesisk medicin. Det är en naturlig hälsoprodukt, vetenskapligt framställd av högkvalitativt grönt te och en blandning av medicinalväxter.

Bowel Movement te kan hjälpa magen och din matsmältning genom att rensa vecken på ansamlingar och avfall av restprodukter i tjocktarmen så att kroppen kan göra sig av med gifter och renas samt förbättra näringsupptag.

Detta te kan hjälpa vid magproblem orsakade av influensa och feber genom att ta sig an både den underliggande orsaken och symptomen. Det har effekt inom 24 timmar och magen lugnas.

Innehåller inga hormoner eller kemiska substanser. Det kan förbättra magens fuktioner och stimulera aptiten. Personer, som inte har förstoppning, och dricker detta te kan må bättre genom att de får balans och viktminskning.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.