Vad är Rosen Te?

Rosen te är känt som ett skönhetste som lugnar och harominserar kroppen med ett högt antioxidantvärde. Rosen Te är ett koffeinfritt te. Det kan med fördel drickas hela dagen och innan läggdags. Koffeinfritt te kommer inte påverka sömnen.

Köp Rosen te här

Egenskaper

Rosor innehåller stora mängder antioxidanter. Antioxidanter är känt för att kunna hjälpa till att skydda hudcellerna från effekterna av åldrande, antioxidanter skyddar mot oxidiativ stress och nedbrytning av celler. (källa). Rosenknopparna innehåller stora mängder vitamin C, ca 2,5 dl färska rosenknoppar innehåller lika mycket vitamin C som 60 apelsiner!

Vitamin C bidrar till

  • Normal kollagenbildning. Kollagen används för hud, hår, tänder, tandkött.
  • Normal funktion av nervsystemet
  • Normal funktion av immunsystemet
  • Normal psykologiska funktioner
  • Reducera trötthet och utmattning

källa

Rosorna

Rosenknoppana plockas vid ung ålder och torkas. När du brygger rosen teet kommer du känna den distinktiva rosenaromen och den njutbara rosensmaken.

Bryggning

Ta ca 6-8 knoppar eller efter smak och låt det brygga i ca 95⁰C vatten i 5-10 min, beroende på smak. Kom ihåg att bara för att teet inte är märkt betyder det inte att det är stark smak. Smaka av och hitta din nivå. Finns det inte temperaturindikation låt vattnet koka upp och svalna någon minut innan du lägger i rosenknopparna. Använd tesil, tepåse eller låt rosenknopparna bryggas fritt i koppen. Samma portion kan bryggas flera gånger om. Te ska inte sparas över natten. 

Förpackning

Rosorna kommer i lös form i återförslutningsbar påse, antingen 45 gr, 70 gr eller 100 gr

Ursprung 

Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.