Vitt te

85 kr

Ge din kropp en antioxidant boost med vårt exklusiva white silver needle te. Vitt te har en låg koffeinhalt och en hög halt av vitamin C. Egenskaper så som att motverka övervikt följer med detta te samtidigt som det är milt i smaken som man lätt vänjer sig vid.

 

Nollställ
Artikelnr: 2000 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Detta te ger en antioxidantboost till kroppen. Vitt te görs från samma buske som grönt te och svart te men till skillnad från dem är vitt te mindre bearbetat (går inte igenom lika många steg så som rullning, oxidering eller upphettning) och är yngre när de skördas. Därför är halten av antioxidanter högre i vitt te.

Egenskaper

Vitt te har enligt forskning effekten att motverka övervikt. Det är infektions och bakteriehämmande. Vitt te har en låg koffeinhalt och höga halter av vitamin C som gör att detta te kan drickas under hela dygnet. Det har även en mycket mild smak som gör att man lätt vänjer sig vid det.

2 sorters vitt te

Vårt vitt te är av sorten White Silver Needles som är ett av de exklusivaste teer man kan hitta i världen. Det kommer från Fujianprovinsen i Kina. Dessa bladknoppar är spetsiga och silvrigt ludna på utsidan och ger ett klart, ljust olivgrönt te. Vitt te finns i två sorter, Baimudan och White Silver Needles. Baimudan består av både blad och knoppar.

Bryggning

Ta en tesked eller efter smak och låt det brygga i 85-92⁰C vatten i 3 min. Finns det inte temperaturindikation låt vattnet koka upp och svalna någon minut innan du lägger i teet.

Förpackning

Förpackat i återförslutbar påse, antingen en stor påse eller 5 små påsar á 5 gram netto. De mindre påsarna är för er som vill öka hållbarheten på era teer när ni inte dricker så ofta.

 

Mer information

Vikt0.05 g
Välj

Löste 40 gram, 5 små påsar x 5 gr/påse netto

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.